Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı’nda Yüzme Keyfi Başladı: Modern Havuz Hizmete Girdi!

Sultanhanı’nda Yüzme Kursları Başladı

Sultanhanı'nda Yüzme Kursları Başladı

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, Belediye Başkanı Fahri Solak ve Kurum Amirleri, tadilatı tamamlanan Sultanhanı Havuzu’nun açılışını gerçekleştirerek çocukların daha güvenli bir ortamda yüzme kursu almasını sağladı.

Sultanhanı’nda büyük bir heyecanla beklenen yüzme havuzu, yapılan tadilatların ardından faaliyete geçti. Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, Belediye Başkanı Fahri Solak ve Kurum Amirleri, çocukların yüzme öğrenmesi ve sporla buluşması amacıyla tadilatı tamamlanan Sultanhanı Havuzu’nun açılışını gerçekleştirdi.

Açılış töreninde konuşan Kaymakam Abdullah Melikoğlu, havuzun tadilat aşamasında emeği geçen Gazi Mahallesi Muhtarı Özcan Özdemir’e, İçtaş Firması yetkililerine, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ertümen Buğday’a ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdi Ayhan’a teşekkür etti. Melikoğlu, çocukların antrenörler eşliğinde daha güvenli bir ortamda yüzme kursu alacak olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Belediye Başkanı Fahri Solak ise, bu tür sosyal projelerin çocukların gelişimi ve sağlığı için önemine vurgu yaparak, havuzun tüm ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.

Havuzda, yüzme bilmeyen çocuklara yönelik eğitimler, deneyimli antrenörler tarafından verilecek. Sultanhanı halkı, bu tesisin çocukların spor yapma alışkanlığı kazanmaları ve serin bir yaz geçirmeleri açısından büyük bir fırsat olduğunu belirtiyor.

Hakan Hidayet Deniz