Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kamuda dev personel alımı: KPSS’li KPSS’siz eleman alınacak! Resmi Gazete’de yayımlandı…

Kamu personel alımı iş ilanları üzerinden devlet kurumlarında çalışma hayallerinizi gerçekleştirme fırsatını kaçırmayın.

Kamu personel alımı iş

Bu haberimizde, kamu personel alımı iş ilanları ile KPSS’li ve KPSS’siz eleman alan kurumlar hakkında bilgi edinecek, kamu alımları iş başvuru tarihlerini öğreneceksiniz. Peki, KPSS puanı ile veya KPSS şartsız kamu personel alımı iş ilanları yayınlandı mı? İşte kamu personel alımı mart ayı iş ilanları, kadrolar ve kontenjanlar…

Kamu personel alımı iş ilanları ile binlerce memur, işçi ve sözleşmeli personel alınacak. Resmi Gazete iş ilanları ile birlikte T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı da kamu kurum ve kuruluşlarının personel ihtiyacını karşılamak için düzenli olarak iş ilanı yayınlamakta. Kamu kurumlarında iş ilanları ve başvuru süreçleri hakkında bilgi almak isteyenler, kamu iş başvurusu ilanlarını araştırmakta. Türkiye’de istihdam alanında önemli bir yere sahip olan kamu personel alımı, pek çok kişinin ilgisini çekmekte. İşte kamu personel alımı yapan kurumlar ve başvuru tarihleri…

KAMUDA PERSONEL ALIMI YAPACAK KURUMLAR VE BAŞVURU TARİHLERİ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi personel alımı (24 Haziran – 8 Temmuz) TÜİK sözleşmeli personel alımı (24 Haziran – 8 Temmuz) Jandarma Genel Komutanlığı 200 subay temin edilecek (5-25 Temmuz) Jandarma Genel Komutanlığı 325 astsubay temin edilecek (5-25 Temmuz) Ordu Üniversitesi personel alımı (25 Haziran – 9 Temmuz) Samsun Üniversitesi 30 öğretim üyesi alımı (28 Haziran – 12 Temmuz) Ankara Üniversitesi bilişim personeli alımı (28 Haziran – 12 Temmuz) Siirt Atabağı Belediyesi memur alımı (26 Temmuz) Ankara Üniversitesi çözümleyici personel alımı (28 Haziran – 12 Temmuz) Bartın Üniversitesi personel alımı (1-22 Temmuz) Jandarma Genel Komutanlığı engelli işçi alımı (2-8 Temmuz) İzmir Katip Çelebi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı (2-16 Temmuz) Yükseköğretim Kalite Kurulu sözleşmeli personel alımı (2-11 Temmuz) Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı sözleşmeli personel alımı (8-19 Temmuz) Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) sözleşmeli personel alımı (24 Haziran – 8 Temmuz) Süleyman Demirel Üniversitesi akademik personel alımı (2-16 Temmuz) Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim üyesi alımı (2-16 Temmuz) İzmir Katip Çelebi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı (8-19 Temmuz) Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğretim elemanı alımı (1-16 Temmuz) Fırat Üniversitesi öğretim üyesi alımı (1-16 Temmuz) Bartın Üniversitesi personel alımı (1-22 Temmuz) İletişim Başkanlığı sözleşmeli personel alımı (8-19 Temmuz)
KPSS’SİZ PERSONEL ALIMI İLANLARI İLE İLGİLİ DETAYLAR

Öte yandan İŞKUR internet sitesi üzerinden çeşitli pozisyonlar için KPSS’siz personel alımı yapılacağını duyurdu. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Türkiye’nin farklı illerinde 1.100 ofis çalışanı işe alacağını bildirdi. Başvuru yapacak adayların en az ortaöğretim (lise) mezunu olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma gibi kriterleri taşıması gerekmektedir.

İŞKUR iş ilanlarına başvuruda bulunmak için tıklayınız.
https://esube.iskur.gov.tr/
Haber Merkezi

Aksaray’ın Sultanlar Ligi’nde başarıyla mücadele
Sıradaki Haber Vietnamlı voleybolseverler Aksaray tribünlerinde!