Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da ölümle burun buruna geldiler; Motosiklet aracın altında 6 metre sürüklendi!

Hafif ticari araç ve plakasız motosikletin karıştığı kazada motosiklet 6 metre sürüklendi.

Hafif ticari araç ve

Aksaray Fatih mahallesinde motosiklet ve hafif ticari aracın karışmış olduğu trafik kazasında motosiklet 6 metre sürüklenerek durabilirken motosiklette bulunan 2 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Olay Fatih Mahallesi 4127 Sokak’ta 57 yaşındaki Kuddusi Y. yönetimindeki 68 KR 163 plakalı hafif ticari araç, 18 yaşındaki Ali D.’nin kullandığı plakasız motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet yaklaşık 6 metre sürüklenerek durabildi. Motosiklette bulunan iki kişi, kazanın şiddetiyle sürüklenerek yaralandı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis, ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis, kazanın nasıl meydana geldiğini belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.

Avni KURU