Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Darp Etti Kaçtı; Polis firar eden şüphelinin peşinde!

Aksaray’ın Hamidiye Mahallesi’nde bugün akşam saatlerinde yaşanan şok edici olayda, adı belirsiz bir şahıs tarafından bir kişi darp edildi. İşte detaylar.

Aksaray'ın Hamidiye Mahallesi'nde bugün

Aksaray’ın Hamidiye Mahallesi’nde bugün akşam saatlerinde yaşanan şok edici olayda, adı belirsiz bir şahıs tarafından bir kişi darp edildi.

M.D. olarak bilinen şahıs, 68 plakalı aracıyla olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevre sakinlerinin 112 Acil Çağrı merkezine bildirmesi üzerine, sağlık ve polis ekipleri hemen harekete geçti.

Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri, yaralı şahsa ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Yaralının durumunun iyi olduğu bildirilirken, polis ekipleri kaçan M.D.’nin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kameraları, şüphelinin yakalanması için önemli ipuçları sağlıyor.

Şüphelinin yakalanması için polis geniş çaplı arama çalışmalarını sürdürürken, olayın ayrıntıları hakkında soruşturma devam başlattı. Avni Kuru