Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YAZGI’DAN ATSO BAŞKANLARINA ZİYARETİ

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, aksarayticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanı cüneyt göktaş ve meclis başkanıfatih tekin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

sanayinin ve ticaretin merkezinin atso olduğunun altınıçizen aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, yapmış olduğu açıklama da“Ülke genelinde sanayiler ve ticaret merkezlerinin öncü kuruluşları türkiyeodalar ve borsalar birliğine bağlı ticaret ve sanayi odalarıdır. bu anlamdailimizin de sanayideki öncü kuruluşu olan ticaret ve sanayi odamızın yönetimkurulu başkanlığına seçilen cüneyt göktaş’ı tebrik ediyor, çalışmalarındabaşarılar diliyorum.  kendisi müteahhitlerbirliği başkanlığını yerine getirirken de sürekli olarak birlikte koordinelibir şekilde şehrimiz için çalışma gösteriyorduk. bundan sonra ki süreçte deşehrimiz için birçok çalışma ve projelerimiz olacaktır. organize sanayi bölgesiyönetiminde de aynı şekilde atso başkanımızla çalışma içerisinde olacağız.aksaray hızla büyüyen ve gelişen bir şehirdir. büyüyen şehrin temelindesanayisi ve ticareti yatmaktadır. bir şehrin sanayisi ne kadar kuvvetli ise oşehrin gelişmese o derece kuvvetlidir. bu anlamda aksaray’ımızın sanayisi şu ançok iyi yerde biz hedefimizi sürekli yüksek tutuyoruz ve hedefimiz ulaşmak içinbirlikte hareket ediyor ve çalışıyoruz. aksaray ticaret ve sanayi odamızın dayeni başkanı ve yönetimi ile birlikte çalışacak, allah’ın izni ile şehrimizeçok güzel eserler bırakacağız” dedi.

atso başkanıgöktaş “ortak aklın gücüyle aksaray kazanacak”

ortak aklın gücüyle hareket edildiği zaman aksaray’ınkazanacağını belirten ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanı cüneytgöktaş, ziyarette yapmış olduğu açıklama da“belediye başkanımız sayın halukŞahin yazgı ’ya ziyaretlerinden dolayı iş dünyamız, şahsım ve yönetim kurulumuzadına teşekkür ediyorum. başkanımız şehrimizin çok daha iyi yerlerde olmasıiçin yoğun çalışma içerisinde olan bir başkandır. değerli belediye başkanımızbirlik ve beraberlik noktasında çok güzel ve önemli konuların altını çizdi.bizlerde ilk gün göreve geldiğimizde söylemiş olduğumuz “ortak aklın gücüyleaksaray kazanacak” sloganından yola çıkarak şehrimizin tüm yöneticileri ile birlikte hareket edeceğiz. türkiye odalar ve borsalar birliğibaşkanımız rifathisarcıklıoğlu’nun üzerinde uzun süre düşünülmesi gereken birsözü vardır. dünya’da artık ülkeler değil şehirler yarışmaktadır. İlimizdesanayi anlamında başta bölgemiz olmak üzere ülkemiz genelinde her şehirleryarışmaktadır. yatırımcılar bir şehre yatırım yapma kararı almadan öncesindeçok iyi fizibilite çalışmaları yapmaktadır. bizler aksaray’ın sivil toplumkuruluşları olarak valiliğimiz, belediyemiz ve şehrimizin idarecileri ile birolursak ortak aklın neticesinde aksaray’ın kazanacağına inanıyorum. bu anlamdabelediye başkanımız haluk Şahin yazgı ‘ya konuşmalarından ve ziyaretindendolayı teşekkür ediyorum” dedi.

meclis başkanıtekin “aksaray İçin Çalışacağız”

aksaray ticaret ve sanayi odası meclis başkanı fatihtekin’de ziyarette yapmış olduğu açıklama da; “hepimizin ortak amacı ve tekgayesi aksaray için çalışmaktır. aksaray’ı çok daha iyi yerlere getirebilmek,ülkemiz genelindeki sanayi Şehri ve ticaret merkezi yapmak sivil toplumkuruluşlarımızın, valiliğimizin ve belediye başkanlığımızın çalışmaları ileolacaktır. bu anlamda belediye başkanımıza şehrimize yapmış olduğu her çalışmave proje için iş dünyamız adına teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki sürezarfında aksaray ticaret ve sanayi odamızın yeni yönetim kurulu ve meclisi ileaksaray için yapılacak her çalışmanın yanında ve destekçisi olacağız” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Turan Yaldır, yeni komisyon üyeliğiyle
Sıradaki Haber İYİ Parti Aksaray Milletvekili Yaldır, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeliğine seçildi!