Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SEÇİMDEN ÖNCE AKSARAY-ULUKIŞLA TREN HATTININ İHALESİ YAPILSIN

türkiye’nin istikbali için alınan

türkiye’nin istikbali için alınan erken seçim kararını olumlubulan hemşerilerimiz  milletvekillerimizak parti myk üyesi ve grup başkan vekili İlknur İnceöz,cengiz aydoğdu vemustafa serdengeçti’ye ,belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak parti il başkanıhüseyin altınsoy, İgm başkanı mehmet tüzün,2004-14 arası aksaray belediyebaşkanı ve 25. dönem milletvekili nevzat palta ile birlikte 2002’den bu yana akpartiden seçilen tüm milletvekillerine 14 yıllık bu sözün mutlaka seçimlerdenönce ihalesinin yapılmasını.

atso başkanı cüneyt göktaş, borsa başkanı hamit Özkökesnaf ve sanatkarlar odası başkanı doğan ceylan ve ziraat odası başkanı eminkoçak ,damızlık koyun keçi yetiştiriciler birliği başkanı mahmut aktürk, sütbirlik başkanı esat zengin,minibüsçüler odası başkanı veysel Öztürk, ,fırıncılar odası başkanı halis altınsoy, müsiad başkanı ve  aksaray stk’lar platformu başkanı eyüpdağdaş, memur-sen konfederasyonu aksaray il temsilcisi ve aksaray eğitimbir-sen sendikası şube başkanı murat günaydın, aksaray gazeteciler cemiyetibaşkanı yaşar karatay, 68 aksaray gazeteciler cemiyeti başkanı ali südemen,aksaray gazeteciler ve yazarlar cemiyeti başkanı celil acar aksaray 68

İnternet gazeteciler cemiyeti başkanı mustafa avcı’danise vekiller ve onlar aracılığıyla hükümet nezdinde ihalenin seçimden önceyapılmasını sağlamak için aralıksız olarak girişimde bulunmaları bekleniyor.

cumhurbaşkanı erdoğan’ın mhp genel başkanı devlet bahçeliile külliyede görüşmesinden sonra açıkladığı 26 haziran’da erken seçimegidilmesi kararını olumlu bulan hemşerilerimiz ak partinin aksaray’a 14 yıllık seçim vaadi olan İstikbalimizin olmazsaolmazı  olan dpt tarafından bu seneninyatırım proğramına alınan, kalkınma bakanlığı tarafından ise yatırım bedeliayırılan aksaray- ulukışla tren hattının ihalesinin mutlaka seçimden önce bitimtarihide belli olacak şekilde yapılmasını istediler.

ak partİ mİlletvekİllerİ, beledİye baŞkani, İgm baŞkaniİl ve İlÇe baŞkanlari İhalenİn seÇİmden Önce yapilmasi İÇİn canlarinidİŞlerİne, gecelerİnİ gÜndÜzlerİne katsinlar!

erken seçim kararını olumlu bulan hemşerilerimizİstikbalimizin olmazsa olmazı olan 1861-1920,1933-89 yılları arasında kiaksaray’ın toplam olarak 115 yıl süren 2 ilçelik esaretine çarptırılmasının anasebebinin ortadan kaldıracak olan ak parti tarafından 2004’den bu yana enyetkili ağızlardan defalarca tekrarlanan, zemin etüdü ile Çed projesi veardından ise etüt projesi de tamamlanan aksaray-ulukışla tren hattımızınihalesinin mutlaka  seçimlerden öncebitim tarihide belli olacak şekilde yapılması için ilimiz milletvekilleri akparti myk üyesi ve grup başkan vekili İlknur İnceöz, cengiz aydoğdu ve mustafaserdengeçti.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak parti İl  başkanı hüseyin altınsoy, İgm başkanı mehmettüzün,2004-14 arası  belediye başkanı ve25. dönem milletvekili nevzat palta ile 2002 den bu yana ak partidenmilletvekili seçilen milletvekillerinin ihale için canlarını dişlerinetakmalarını, gecelerini gündüzlerine katmalarını.

bu çabalarıyla ulaşacakları hedefle sonuncusunda türkiye2.liği olmak üzere 2002 den bu yana yapılan 5 genel,3 mahalli seçim ile  3 anayasa referandumunda devamlı olaraktürkiye ortalamasının %14 üstündeki oranla ak partiye aksaray’dan verilendesteğin karşılığının verilmesini!

muhalefet partİlerİde İhalenİn seÇİmden Önce yapilmasiİÇİn gİrİŞİmlerde bulunsunlar!

chp il başkanı ramazan koçak ve mhp il başkanı ramazankaşlı başta olmak üzere diğer tüm partilerinde aksaray il başkanları ile merkezilçe başkanları ve diğer ilçelerdeki başkanları da siyasi istikballeriylebirlikte aksaray’ında istikbalin birlikte düşünerek  ihalenin seçimden önce yapılması içinaralıksız olarak girişimlerini meşru olan her kanaldan sürdürmelerini.

vatandaŞla sİyaset kurumu arasinda vasita olan meslekodalari ve stklarda bİtİm tarİhİde bellİ olacak olan İhalenİn seÇİmden Önceyapilmasini araliksiz takİp etsİnler! 

atso başkanı cüneyt göktaş, borsa başkanı hamit Özkökesnaf ve sanatkarlar odası başkanı doğan ceylan ve ziraat odası başkanı eminkoçak ,damızlık koyun keçi yetiştiriciler birliği başkanı mahmut aktürk, sütbirlik başkanı esat zengin,minibüsçüler odası başkanı veysel Öztürk, ,fırıncılar odası başkanı halis altınsoy, müsiad başkanı ve  aksaray stk’lar platformu başkanı eyüpdağdaş.

memur-sen konfederasyonu aksaray il temsilcisi ve aksarayeğitim bir-sen sendikası şube başkanı murat günaydın, aksaray gazetecilercemiyeti başkanı yaşar karatay, 68 aksaray gazeteciler cemiyeti başkanı alisüdemen, aksaray gazeteciler ve yazarlar cemiyeti başkanı celil acar aksaray 68

İnternet gazeteciler cemiyeti başkanı mustafa avcı ile bukurumların yönetimlerinin ise ihalenin mutlaka seçimden önce yapılması içinmilletvekilleri ve onlar aracılığıyla veyahut kendileri hükümet nezdinde hedefeulaşıncaya kadar girişimlerini aralıksız olarak sürdürmeli” dediler. (haberaraştırma ali genç)

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kamuda Görev Almak İsteyenler İçin
Sıradaki Haber Kamu Personeli Alım İlanları ne Yayımlandı: Başvuru Tarihlerini Kaçırmayın!