Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seyahatseverlere müjde; GSB yurtlarında ücretsiz konaklama

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile seyahat severlere müjde verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında ücretsiz bir şekilde konaklama imkanı sunan seyehatsever projesi için başvuruların başladığı Bakanlık tarafından duyuruldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla gençlere müjdeyi verdi. “Seyahatseverler ile hazırlık başlasın rota oluştursun” başlığı altında yaptığı paylaşımla müjdeyi veren Bakan Bak; “Gençlerimiz GSB Yurtları’nda 5 gün ücretsiz konaklayacak, ülkemizin eşsiz güzelliğini keşfederek unutulmaz bir yaz geçirecek.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

08 Temmuz’da başlayacak olan proje 25 Ağustos tarihine kadar sürecek. Proje kapsamında deprem bölgesi hariç diğer illerde 1 kız ve 1 erkek yurdu yaz dönemine gençlere hizmete açılacak. 18.30 yaz aralığında gençler, 444 0 472 (ALO GSB) numaralı çağrı merkezini aray6arak en az bir gün öncesinden rezervasyon yaptıracak.

GSB yurtlarında öğrenciler 5 ‘er gün süreyle ücretsiz bir şekilde konaklama imkanına sahip olacaklar. Detaylı bilgi almak isteyenler; seyahatsever.gsb.gov.tr adresinden ulaşılabilecek.

Fatma Altınok