Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müftü Işıldar mevsimlik işçilerin çocukları için Kur’an Kursu açılışı gerçekleştirdi

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, Yeşilova Beldesinde mevsimlik tarım işçiliği yapan ailelerin çocuklarına yönelik organize edilen Yaz Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Aksaray İl Müftüsü Veysel

İl Müftüsü ziyaret esnasında kuran kurunun açılışını yaptı. Aksaray’da mevsimlik işçiliği yapan ailelerin çocuklarının yaz aylarını değerlendirmeleri ve dini bilgiler öğrenmesini sağlamak amacıyla İl müftülüğü tarafından hazırlık yapıldı.

Ülke genelinde her bir bireyin özelliklede çocuklanın eşit şartlarda eğitim görmesi gerektiğini dile getiren İl Müftüsü Işıldar çocukların dini eğitim almalarını sağlanıyor.

Müftü Işıldar Kur’an Kurunun açılışında yaptığı konuşmasına; “Zor şartlar altında çalışan mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının da bu eğitimlerden mahrum kalmaması için çaba gösteriyoruz. Burada açılan Yaz Kur’an Kursumuz için bir hocamızı görevlendirdik. Her bir insanımız bizim için çok değerlidir.” Şeklinde ifadelerine yer verdi.

Açılışın ardından çocuklarla yakından ilgilenen Müftü Işıldar çocuklarla bir süre sohbet etti.  İl Müftümüz, çocuklara çeşitli hediyeler takdim ederek hatıra fotoğrafı çekindiler.

Fatma Altınok