Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akrabasından tüfek ve satırla haraç istedi; Meydan dayağı yedi!

Aksaray’da akrabasını arayarak haraç istediği iddia edilen şahıs sokak ortasında baba ve oğlundan meydan dayağı yedi.

Aksaray’da akrabasını arayarak haraç

Olay, Aksaray Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 5330 sokakta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 5330 sokakta ikamet eden akrabası Cuma İ. ve oğlu Serkan İ. telefonla arayan Orhan İ. Adlı şahıs iddialara göre bana haraç vereceksiniz yoksa evinizi basar tabanca ile ateş açarım diyerek akrabalarını tehdit ederek haraç istedi.

68 plakalı aracı ile baba ve oğlunun ikamet adresine tüfek ve satırla gelen şahıs burada baba ve oğulla tartıştıktan sonra tartışma kavgaya dönüştü.Çıkan kavgada baba Cuma İ. ve oğlu Serkan İ. kendilerinden haraç istediği iddiası ile Orhan İ. öldüresiye dövdü. Sesleri duyan mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesi Acil servisine nakletti. Burada tedavisi yapılan Orhan İ. adlı şahıs ve baba Cuma İ. ve oğlu Serkan İ. olmak üzere 3 şahıs da Polis tarafından gözaltına alınarak olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Avni Kuru