Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Yakamoz” filminin galası Güzelyurt’ta!

1924 yılında yaşanan nüfus mübadelesini konu edinen ve Aksaray’ın Güzelyurt ilçesinde çekimleri yapılan “Yakamoz” filminin galası yine Güzelyurt’ta olacak.

1924 yılında yaşanan nüfus

Çekimleri Güzelyurt ilçesinde yapılan ve yönetmenliğini Ali Kerem Gülermen’in üstlendiği “Yakamoz” filmi, 1924 yılında yaşanan nüfus mübadelesini anlatıyor. Başrollerinde Yetkin Dikinciler, Engin Alkan ve Nur Gürkan gibi ünlü oyuncuların yer aldığı film, 28 Haziran’da vizyona girdi.

Gerçek yaşam hikayelerinin anlatıldığı Güzelyurt ilçesinde çekilen “Yakamoz” filmi, sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 05 Temmuz 2024 Cuma günü Güzelyurt ilçesinde, açık pazar alanında saat 20:00’de yönetmen ve oyuncuların katılımıyla özel bir gösterim gerçekleştirilecek.

Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, yaptığı açıklamada, “Yakamoz sinema filmi gösterimine tüm ilçemiz halkı davetlidir,” diyerek tüm Güzelyurt sakinlerini bu özel etkinliğe davet etti.

Güzelyurt ilçesinde çekimleri yapılan ve büyük ilgi gören “Yakamoz” filmi, yerel halk ve sinemaseverler için özel bir gösterimle izleyicilerle buluşacak. Bu özel etkinlikte film ekibi de hazır bulunacak.

Fatma Altınok