Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

PANKOBİRLİK Genel Kurulunda Çiftçilere Yeni Destek Paketi Açıklandı: Tarım Devrimi Başlıyor!

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, S.S. Bor Pancar Ekiciler Kooperatifinin (PANKOBİRLİK) 40. Mali genel kurul toplantısına katılım gösterdi.

Aksaray Ziraat Odası Başkanı

Kooperatif üyelerinin de katılım sağladığı toplantıda, üretim ve kooperatif alanında yapılan çalışmalar ele alındı.

Toplantıda kooperatifin daha önceki dönemlerinde sergilediği performans değerlendirerek, gelecek dönem için stratejik planlamalar hakkında görüşüldü. Toplantıda üreticilerin karşılaştığı güncel zorluklar ve çözüm önerilere de yer aldı.

PANKOBİRLİK’in 40. Mali Genel Kurul Toplantısı, kooperatif üyeleri arasında dayanışma ve işbirliği pekiştirilirken, tarım sektöründeki gelişmeleri yakından takip etme ve uyum sağlaması açısında fırsatı sundu. Toplantıda katılımcılar arasında kooperatifin gelecek vizyonu doğrultusunda birlikte hareket edilmesinin önemine vurgu yapıldı.

Toplantıda tarım politikaları ve sektördeki güncel ekonomik durumun değerlendirilmesiyle ilgili önemli kararlar alındığı bildirildi. Çiftçilerin daha iyi koşullarda üretim yapabilmeleri için desteklerin artırılması gerektiği belirtildi.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak toplantıya yönelik yaptığı açıklamasında, “Alınan kararların ülkemiz tarımına ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Fatma Altınok