Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’dan ilk transfer haberi geldi!

Aksaray Belediyespor, iç transferde ilk imzayı stoper Ercan Yazıcı’ya attırdı

Aksaray Belediyespor, iç

68 Aksaray Belediyespor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına hızlı başladı. İç transferde ilk imzayı, geçtiğimiz sezon takımın savunma hattında önemli bir rol üstlenen Ercan Yazıcı’ya attırdı. Tecrübeli futbolcu Ercan Yazıcı, 2024-2025 sezonu için bir yıllık sözleşmeye imza attı.

Geçtiğimiz sezon 68 Aksaray Belediyespor formasıyla 23 maçta ilk 11’de sahaya çıkan 29 yaşındaki stoper, performansıyla dikkat çekmişti. Oynadığı maçlarda dört sarı kart ve bir kırmızı kart gören Ercan Yazıcı, yeniden Aksaray Belediyespor forması giymekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Samsunlu futbolcu, kariyerine 2012 yılında Samsunspor’da başladı. 2013 yılında Şanlıurfaspor’a kiralık olarak giden Yazıcı, burada 12 maçta bir gol attı. 2015-2021 yılları arasında Samsunspor’da oynayan deneyimli sağ stoper, 98 maçta iki gol kaydetti. 2021 yılında Ankaraspor’a kiralandı ve 15 maçta iki gol attı. Aynı sezonun ikinci yarısında Keçiörengücü’ne transfer olan Yazıcı, daha sonra Boluspor, Diyarbakırspor ve Kastamonuspor takımlarında kiralık olarak forma giydi. 2023-2024 yılında Aksaray Belediyespor’a transfer olan Ercan Yazıcı, siyah-beyazlı formayla başarılı bir sezon geçirdi.

2017 yılında U21 Milli Takımı forması giyen Ercan Yazıcı, teknik direktör Abdullah Ercan yönetiminde Güney Kıbrıs ve Belarus’a karşı milli formayı terletti. U21 Milli Takımı’nda Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Salih Uçan, Kenan Karaman ve Hakan Çinemre gibi ünlü isimlerle birlikte oynadı.

Defans bölgesinde gösterdiği futboluyla taraftarların sevgisini kazanan Ercan Yazıcı’nın yeniden takımda kalması, büyük bir memnuniyet ve heyecanla karşılandı. 68 Aksaray Belediyespor’un yeni sezon için iddialı hedefleri doğrultusunda yaptığı bu hamle, takımın savunma hattını güçlendirecek önemli bir adım olarak görülüyor.

Hakan Hidayet Deniz