Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl genel meclisi koltuklarında kimler oturdu?

Köylere Hizmet Götürme Birliği personelleri meclis salonu’nda….

Köylere Hizmet Götürme Birliği

Aksaray İl Genel Meclisi’nde özel konuklar

Aksaray İl Genel Meclisi Salonu, özel konuklarını ağırladı. Meclis üyelerinin oturduğu koltuklara Aksaray Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin personelleri oturdu. Ziyaret, İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Latif Ağır’dan sıcak karşılama

Aksaray İl Genel Meclisi Başkanı ve AK Parti’nin geçmiş dönem başkanlarından olan avukat Latif Ağır, köylere hizmet götürme Birliği’nin personellerini sıcak bir şekilde karşıladı. Latif Ağır, konukları ile yakından ilgilenerek, onların görüşlerini aldı ve Aksaray’a daha iyi hizmet edebilmek adına düşüncelerini paylaştı.

“Tek derdimiz Aksaray’a hizmet”

Ziyaret sırasında konuşan Latif Ağır, Aksaray’a hizmet etmenin tek amaçları olduğunu vurguladı. Ağır, köylere hizmet götürme Birliği’nin çalışmalarının önemine dikkat çekerek, daha iyi hizmet sunabilmek için sürekli iletişim ve iş birliği içinde olmaları gerektiğini ifade etti.

Hizmet için ortak çalışma

Toplantıda, köylere hizmet götürme Birliği’nin personelleri, mevcut projeler ve gelecekteki planlar hakkında bilgi verdiler. Latif Ağır, bu bilgileri dikkatle dinleyerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, personellerin öneri ve taleplerini değerlendirerek, daha etkin ve verimli hizmet sunabilmek için neler yapılabileceği konusunda detaylı görüşmeler yaptı.

Bu ziyaret, Aksaray İl Genel Meclisi’nin ve köylere hizmet götürme Birliği’nin iş birliği içinde Aksaray’a daha kaliteli hizmet sunma çabalarının bir göstergesi oldu. Latif Ağır’ın misafirperverliği ve personellere olan ilgisi, bu amaca ulaşmada önemli bir adım olarak kaydedildi.

Fatma ALTINOK
*

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından düzenli
Sıradaki Haber Yatırımcıları Şaşırtan Rapor: Külçe Altın ve Mevduat Faizi Arasındaki Rekabet Nereye Gidiyor?