Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti İl Başkanı Belgemen Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, yaptığı açıklamada dünyada hızla yayılan milliyetçilik akımının Türkiye’de de hızla yayıldığını ve Türk milliyetçiliğinin gençlerde ve toplumun genelinde giderek olgunlaştığını ve filizlendiğini belirtti. Belgemen, önümüzdeki seçimlerde Türk milliyetçiliğinin iktidara geleceğine inandığını ifade etti.

İYİ Parti Aksaray İl

Türkiye’de milliyetçiliğin, hem gençlerde hem insanlarda iyice olgunlaştığını ve filizlendiğini ifade eden İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, “Benim önümüzdeki seçimlerde Türk milliyetçiliğinin, milliyetçilerin iktidara geleceğine hiç şüphem yok. Kesinlikle olacak.” dedi. 2028 yılında yapılacak seçimlerde kurumsal bir ittifak öngörmediğini belirten Belgemen, milliyetçi bir Cumhurbaşkanı adaylığı altında tüm Türk milliyetçilerinin birleşip kenetleneceğine inandığını vurguladı.
Belediye seçimlerinde kurumsal ittifaklardan çok milletin ittifakının önem kazandığını belirten Belgemen, İstanbul ve Ankara’da İYİ Parti seçmeninin bu ittifaklarla oy verdiğini ifade etti.
Sercan Belgemen, dünya genelinde hükümetlerde milliyetçilik akımının artmaya başladığını ve ülkemizde de Türk milliyetçiliğinin yükselişe geçtiğini belirtti. “Tüm dünyada hükümetlere baktığımızda milliyetçilik akımı artmaya başladı. Ülkemizde de Türk milliyetçilik artmaya başladı. Dünyada da merkez sağcılık artmaya başladı. Genel seçimde belirleyici unsur Türk milliyetçileri oldu. 14 Mayıs 2023 seçimlerinin 2. tura kalmasının sebebi Türk milliyetçileriydi. Ortada kalan yüzde 5’lik kısmı cumhurbaşkanlığı seçimlerini bir üst tura erteledi.” diye konuştu.

Avni Kuru