Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da alt geçitte facia; 2 kişi ölümden döndü!

Aksaray’da takipçimizin cep telefonuna yansıyan görüntüler ile gece yarısı direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarpan otomobilde 2 kişi ölümden döndü.

Aksaray’da takipçimizin cep telefonuna

Edinilen bilgilere göre olay; Aksaray’ın Kılıçaslan Mahallesinde Atatürk Bulvarı alt geçidinde saat 01.00 civarında meydana gelen trafik kazasında iki kişi hafif sıyrıklar ile yaralandı. Kaza, kırmızı renkli BMW marka bir aracın seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşti. Kontrolden çıkan araç, orta refüje çarparak durabildi.

Kazanın hemen ardından, çevrede bulunan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri ve polis, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.
Polis ekipleri, olası bir başka kazaya karşı çevrede güvenlik önlemleri alırken, kazaya karışan araçta ciddi maddi hasar meydana geldi. Kazanın ardından herhangi bir can kaybının yaşanmamış olması ise teselli oldu.

Yetkililer, kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatırken, vatandaşların trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Ağustos Gerçe