Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde özel bireyler hem eğleniyor hem öğreniyor

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalar kapsamında Engelsiz Yaşam Merkezinde faaliyetler sürüyor. 2024 yılı itibariyle hizmet vermeye başlayan Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde kurslar sürüyor.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler arasında yer alan Engelsiz Yaşam Merkezi, özel bireylere yönelik gerçekleştirdiği faaliyetleri sürdürüyor. Merkez içerisinde düzenli olarak gerçekleştirilen kurslar ve etkinliklerle, özel bireyler hem sosyalleşiyor hem de kendilerini geliştiriyor.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren  Dinçer, “Birlikte olduğumuzda aşmayacağımız engel yok, yeter ki kalplerimizde engel olmasın. Engelsiz Yaşam Merkezimizde devam eden kurs ve etkinliklerimizle engelli ve özel kardeşlerimiz hem eğleniyor, hem öğreniyor hem de sosyalleşiyor” ifadelerine yer verdi.

Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde gerçekleşen etkinlikler özel bireylerin sosyalleşmesi ve kendini geliştirilmesi bakımından önem arz ederken, ailelere de kolaylık tanıyor.

Ağustos Gerçe