Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray temsilcisinde hedef şampiyonluk

Aksaray Belediyespor Minik Kız Hentbol Takımı, Alanya’da düzenlenen Minik Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etmeye başladı. Takım, grup aşamasında Armada Praxis Yalıkavak Spor, Şırnak İdil Akademi Spor ve Tekirdağ Cezaevi Spor ile karşı karşıya gelecek. Gruplarında ilk ikiye giren takımlar çeyrek finale yükselme şansını elde edecek.

Aksaray Belediyespor Minik Kız

Aksaray Belediyespor Minik Kız Hentbol Takımı Antrenörü Serkan Pala, yaptığı açıklamada büyük hedefler belirlediklerini ifade etti. Pala, “Yıldız Kızlar kategorisinde Türkiye ikincisi, Küçük Kızlar kategorisinde Türkiye ikincisi, Genç Kızlar kategorisinde ise Türkiye üçüncüsü olduk. Minik kızlarda hedefimiz şampiyonluk.” dedi. Pala, kızlarına güvendiğini ve başarılı olacaklarına inandığını vurguladı.

Aksaray Belediyespor’un minik kızları, turnuva boyunca sergileyecekleri performansla dikkatleri üzerine çekecek. Sporcuların çeyrek finale yükselme hedefi doğrultusunda her maçı büyük bir heyecanla geçeceği şampiyonada, takıma olan güven tam. Alanya’da gerçekleştirilen Minik Kızlar Türkiye Şampiyonası, hentbol severler için büyük bir spor şöleni sunuyor. Turnuva boyunca yapılacak maçlar, geleceğin yıldız hentbolcularını keşfetme fırsatı sunarken, minik sporculara da büyük bir deneyim kazandıracak.

Aksaray Posta Gazetesi olarak, Aksaray Belediyespor Minik Kız Hentbol Takımı’na şampiyona boyunca başarılar diliyor ve heyecanla takip ediyoruz. Kızlarımızın, bu büyük hedeflerine ulaşacaklarına yürekten inanıyoruz.

Ağustos Gerçe

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) ve
Sıradaki Haber “Yapay Zeka ve Basında Uygulamaları Eğitim Programı” düzenlendi