Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rektör Arıbaş’a ziyaret; Eskil Meslek Yüksek Okulu’nun geleceği masaya yatırıldı

Eskil Kaymakamı Sait Muhammed

Eskil Kaymakamı Sait Muhammed Bilgin ve Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, ve Eskil Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Öz ile bir araya geldi. Ziyarette Eskil Meslek Yüksek Okulu’nun geleceği hakkında önemli görüşmelerde bulunuldu.

Ziyaret esnasında, Eskil Meslek Yüksek Okulu’nun daha da gelişmesi ve büyümesi için yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, Eskil’in eğitim alanında daha güçlü bir konuma gelmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti. Zavlak, ayrıca, okulun hayalinde ki üniversite haline getirilmesi için kararlılıkla çalışacaklarını ve bu doğrultuda tüm imkânların seferber edileceğini vurguladı.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş ise Eskil Meslek Yüksek Okulu’nun gelişimi için Eskil Kaymakamı Sait Muhammed Bilgin, Belediye Başkanı Mustafa Zavlak ve diğer ilgililerle işbirliği yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Arıbaş, üniversite olarak Eskil’in eğitim altyapısını güçlendirmeye ve bölgenin potansiyelini artırmaya yönelik desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Kaymakam Sait Muhammed Bilgin ise ziyarette, ilçenin eğitim kalitesini yükseltmek ve gençlerin geleceğe daha iyi hazırlanmasını sağlamak adına yapılacak her türlü çalışmanın önemine değindi. Eskil Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Öz ise okulun mevcut durumu ve gelecek planlamaları hakkında detaylı bilgiler verdi.

Ziyaretin sonunda açıklama yapan Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, ” Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş hocamızı, Kaymakamımız Sait Muhammed Bilgin ve Eskil Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Öz hocam ile ziyaret ederek Eskil Meslek Yüksek Okulumuz ile ilgili geleceğe dair planlamalar yaptık. Hayalimdeki üniversite haline getirmek için tüm gücümüzü ve imkânlarımızı seferber edeceğiz. Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın inşallah.” şeklinde konuştu.

Fatma Altınok