Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bayram Mesaisindeki 112 Ekiplerine Moral Ziyareti!

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Fatih Çelik, bayramda nöbet tutan 112 acil sağlık istasyonlarını ziyaret ederek sağlık çalışanlarına bayram tebriklerinde bulundu ve kolaylıklar diledi.

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğü

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Fatih Çelik, Ramazan Bayramı vesilesiyle mesai başında olan 112 acil sağlık ekiplerine moral ziyareti gerçekleştirdi. Çelik, bayramın ilk günü, Aksaray’da çeşitli 112 acil sağlık istasyonlarını ziyaret ederek sağlık çalışanlarına bayramlarını kutladı.

Ziyaretlerinde sağlık ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Dr. Çelik, “Pandemi süreci de dahil olmak üzere, her koşulda büyük bir özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarımızın bayramda da fedakârca çalışmalarını sürdürüyor olmaları bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Bu vesileyle, görev başındaki tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyor ve kolaylıklar diliyorum,” dedi.

Dr. Çelik’in bu ziyareti, bayramda nöbet tutan sağlık personeline moral olurken, aynı zamanda halkın sağlığı için gece gündüz demeden çalışan 112 ekiplerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Ziyaret sırasında sağlık personelinin dilek ve taleplerini dinleyen Dr. Çelik, sorunların çözümü noktasında gerekli adımların atılacağını belirtti.

Hakan Hidayet Deniz