Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hızını düşür, yolun sonu bayram olsun!

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu trafik noktalarında uyardı: Kurallara uyun, bayramınız güzel geçsin dedi.

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu trafik

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, bayram öncesi trafik kontrol noktalarını ziyaret ederek seyahat eden vatandaşlara hayırlı yolculuklar diledi. Vatandaşlardan trafik kurallarına azami derecede uymalarını isteyen Vali Kumbuzoğlu, bayramlarını tebrik ederek şeker ikramında bulundu.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, bayram öncesi yoğunlaşan trafik nedeniyle kentteki trafik kontrol noktalarını ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Kumbuzoğlu, “Hayırlı yolculuklar” dileklerinde bulunarak, yolculuk sırasında trafik kurallarına uyulmasının önemine dikkat çekti.

Kurallara Uyun, Bayramınızı Sağlıkla Geçirin; Vali Kumbuzoğlu, özellikle hız limitlerine uyulmasının, emniyet kemeri takılmasının ve dikkatli araç kullanılmasının altını çizdi. “Hızınızı düşürün, bayramınız huzurlu geçsin” mesajını veren Kumbuzoğlu, yolculukların güvenli bir şekilde tamamlanmasının herkesin sorumluluğunda olduğunu vurguladı.

Vali Kumbuzoğlu, ziyaret ettiği kontrol noktalarında vatandaşlara şeker ikram ederek bayramlarını tebrik etti. Çocuklarla da ilgilenen Kumbuzoğlu, onlara şeker dağıtarak bayram coşkusunu paylaştı. Kontrol noktalarındaki polis ve jandarma ekiplerine de çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali’den Sürücülere Özel Uyarılar!

Ziyaret esnasında sürücülere hitap eden Vali Kumbuzoğlu, yorgun araç kullanılmaması, cep telefonu ile konuşulmaması ve trafik kurallarına uyulmasının önemine değindi. “Bayram sevincinizin hüzne dönüşmemesi için trafik kurallarına riayet edin” çağrısında bulundu.

Bu bayramda da trafik kazalarının önlenmesi için yoğun denetimlerin süreceğini belirten Kumbuzoğlu, vatandaşların da bu denetimlere destek olmalarını istedi. Fatma Altınok