Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kurbanlık Yüklü Tır Kaza Yaptı: Aksaray’da 1’i ağır 2 Yaralı, Çok Sayıda Hayvan Telef!

Kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı çok sayıda hayvan telef oldu!

Kazada 1’i ağır 2

Aksaray’da, Ankara’dan Gaziantep’e kurbanlık hayvan taşıyan bir tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, 25 yaşındaki Cemal Ö. yönetimindeki 06 COK 155 plakalı tır, Ankara-Niğde otoyolu Güzelyurt mevkiinde direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrildi. Tır, 200 adet küçükbaş kurbanlık taşıyordu.

Kaza sonrası olay yerinde ciddi bir karmaşa yaşandı. Tırın devrilmesi sonucu dorseden savrulan kurbanlık hayvanların çoğu telef oldu. Olayı gören diğer sürücüler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralanan tır sürücüsü Cemal Ö., ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yanında yolcu olarak bulunan 26 yaşındaki Nevzat U. ise Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisine götürüldü. Cemal Ö.’nün sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, Nevzat U.’nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazanın ardından yol bir süre trafiğe kapatıldı ve tırın kaldırılması ile yol yeniden açıldı. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kurbanlık hayvanların sahiplerine gerekli bilgilendirme yapılırken, telef olan hayvanların sayısının belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.

Hakan Hidayet Deniz