Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yürek yakan karşılama; Ablasını karşılamak isterken hayatını kaybetti!

Emirhan’ın hayatını kaybetmesi Aksaray’da büyük üzüntü yarattı

Emirhan'ın hayatını kaybetmesi Aksaray'da

Aksaray’da, otobüsten inen ablası Sultan Ç.’yi karşılamak isterken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Emirhan Ç. (13), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza, saat 17.00 sıralarında Aksaray-Nevşehir karayolu Yalman köyü kavşağında meydana geldi.

Feci Kaza

Nevşehir’de üniversite okuyan ve bayram tatili için memleketine gelen ablası Sultan Ç.’yi karşılamak için Yalman köyü kavşağına giden 7’nci sınıf öğrencisi Emirhan Ç., kardeşleri ve babası İsmet Ç. ile birlikte otobüs bekliyordu. Otobüsten inen ablasını karşılamak için yolun karşısına geçmek isteyen Emirhan, Uğur Ç. (28) yönetimindeki 39 plakalı otomobilin çarpması sonucu metrelerce savruldu.

Acil Hastaneye Kaldırıldı

Ağır yaralanan Emirhan, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen küçük Emirhan, doktorların çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Yürek Burkan Anlar: Ablasının Gözyaşları

Hastane önünde bekleyen abla Sultan Ç., kardeşinin öldüğünü öğrenince “Sana bayramlık getirmiştim” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Kaza haberini alarak hastaneye gelen anne Gönül Ç., sinir krizi geçirerek tedavi altına alındı.

Sürücü Gözaltında

Otomobil sürücüsü Uğur Ç., kazanın ardından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu acı kayıp, Emirhan’ın ailesi ve Aksaray halkı için derin bir üzüntüye neden oldu. Bayram sevincinin yerini gözyaşı ve acı aldı.

Avni KURU

Aksaray-Konya istikametinde bir TIR, lastik
Sıradaki Haber Aksaray’da TIR kazası: Patatesler yola saçıldı! 1 yaralı!