Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Ailemi Seviyorum ‘ projesi kapsamında Yenipınar Köyü sakinlerine eğitim verildi  

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelleri ve paydaş kurumlar tarafından il genelinde ‘ Ailemi Seviyorum ‘ projesi kapsamındaki çalışmalar sürüyor.

‘ Ailemi Seviyorum ‘ projesi kapsamında il genelinde başlatılan farkındalık çalışması çerçevesinde toplumda ailenin önemine yer veriliyor. Bilinçli toplumun oluşturulmasında ailenin önemine değinene personellere kamuoyunun bilinçli hareket edebilmesi için önem arz ediyor.

Bu kapsamda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelleri ve paydaş kurumlar Yenipınar Köy sakinlerine bilinçli aile kavramı için eğitim verdi.

Köy halkına aile kavramı üzerine bilgiler veren personeller bilinçli bireyler için anne ve babanın rollerine değindi. Toplumsal açıdan bir çocuğun yetişmesinde etkin rol oynayan aile bilinçli hareket ettiğin toplumda değişiklik yaşanması ön görülüyor.

Ailemi Seviyorum ‘ projesi kapsamında başlatılan çalışma ile Aksaray’da aileler bilinçlendiriliyor. Toplumuna fayda sağlayacağı ön görülen proje çerçevesinde köy halkı aile kavramı üzerine eğitim verildi.

 

Fatma Altınok