Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da heyecan dorukta; Aksarayspor deplasman yolculukları nerelere olacak?

Aksaray Belediyespor’un 2024- 2025 sezonunda mücadele edeceği rakipleri bugün saat 14’de TFF Riva tesislerine yapılacak kura çekimi ile belli olacak. Temsilcimizin rakipleri kura çekiminin ardından belli olacak ve Aksaray belediyesporun bu sezon gideceği deplasmanlar ve rakipleri de belli olacak.

Aksaray Belediyespor’un 2024- 2025

Aksaray Belediyespor’un 2024- 2025 sezonunda mücadele edeceği rakipleri bugün saat 14’de TFF Riva tesislerine yapılacak kura çekimi ile belli olacak. Temsilcimizin rakipleri kura çekiminin ardından belli olacak ve Aksaray belediyesporun bu sezon gideceği deplasmanlar ve rakipleri de belli olacak.

Aksarayspor’un 2024-2025 sezonundaki gideceği muhtemel şehirler!

Aksaray Belediyespor rakiplerini bekliyor

TFF 2.liginde kuralar Perşembe günü çekiliyor. TFF 2. Lig’de mücadele edecek takımların kesinleşmesinin ardından, Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un deplasmana gitmesi muhtemel şehirler belli oldu. İşte siyah-beyazlıların muhtemel deplasmanları.

Aksaray Belediyespor’u 25 deplasman şehir bekliyor. Bu şehirlerden en uzağı Van deplasmanı olurken en yakını ise iki takımı bulunan Ankara şehri olacak.

Perşembe günü yapılacak kura çekiminde 26 ayrı şehirde 36 takım mücadele edecek. Ligde İstanbul’dan 4 takım,(Sarıyer, Beyoğlu yeni Çarşıspor, Tuzlaspor ve Arnavutköy Belediyespor) İzmir’den 4 takım (Menemenspor, Altay, Altınordu ve Bucaspor takımları, Antalya’dan iki takım Serik Belediyespor ve Kepez Belediyespor Ankara’dan 2 takım, Ankaraspor ve Anakara Demirspor, Bursa (İnegölspor ve Karacabey Belediyespor)  takımları yer alacak.

Kura da birden fazla olan takımlar iki ayrı grupta yer alacaklar, buna göre Aksaray Belediyespor iki İstanbul, İki İzmir ve bir de Ankara deplasmanı garanti olarak görülüyor.

Aksaray Belediyesporu bekleyen diğer deplasmanlar kura çekiminin ardından muhtemelen şöyle olacak, Adana 1954 FK, Isparta 32 Spor, Vanspor FK, Mersin İdman Yurdu, Bursa- Karacabey Belediyespor, Diyarbakırspor, Kırklarelispor, Kocaeli Derince Belediyespor, Afyonspor, Aydın -Nazilli Belediyespor, Trabzon 1461 Spor, Hatay- İskenderunspor, Manisa- Somaspor, Muğla- Fethiyespor, Kastamonuspor FK, 24 Erzincanspor, Karamanspor FK, Tokat- Erbaaspor, Batman Petrolspor, Elazığ Belediyespor, Şanlıurfa- Karaköprü Belediyespor, Giresunspor takımları bulunuyor.

TFF 2. Lig’de 2024-2025 sezonunda mücadele edecek takımlar netleşti. Trendyol 1. Lig’den düşen ve 3. Lig’den yükselen takımlarla birlikte 27 şehirden toplam 36 takımla oynanacak olan 2. Lig’de gruplar, bugün saat 14’de yapılacak olan kura çekimiyle belli olacak. Bakalım temsilcimizin rakipleri hangi şehirler ve takımları olacak?

Hakan Hidayet Deniz

Doğa Koruma ve Milli Parkla
Sıradaki Haber DKMP Bölge Müdürü Aksaray’da incelemelerde bulundu