Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü “Okuma Günlüğüm” Projesi’nde dereceye giren öğrencilerle bir arada

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan “Okuma Günlüğüm” Projesi’nde dereceye giren öğrencileri makamında ağırladı.

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan “Okuma Günlüğüm” Projesi’nde dereceye giren öğrencileri makamında ağırladı.

İlkokul 3. ve 4. sınıf ile ortaokul 5. ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik  tasarlanan projede toplamda 26.400 öğrenciye uygulama yapıldı. Her sınıf seviyesinden ilk 3’e giren eserler belirlenerek projenin ikinci aşamasında eserlerden toplamda 40 hikâyelik bir kitap oluşturuldu.

Akademik Gelişimi Destekleme (AGED) Proje Koordinatörlüğü tarafından yürütülen “Okuma Günlüğüm Projesi” kapsamında yapılan çalışma sonucunda dereceye giren öğrencileri makamında misafir eden İl Müdürü Alpaslan öğrencilere belgelerini takdim etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ziyarete yönelik yaptığı konuşmasında, “Öğrencilerimizin okuma, anlama ve yorumlama yeteneklerini geliştirmeleri bizler için büyük bir gurur kaynağı. ‘Okuma Günlüğüm’ Projesi ile öğrencilerimizin 21. yüzyıl becerilerini kazanmaları ve eleştirel düşünme yetilerini geliştirmeleri hedeflendi. Bu hedefler doğrultusunda büyük başarılar elde ettik. Dereceye giren tüm öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyorum,” dedi.

İl Müdürü Alpaslan proje kapsamında göstermiş oldukları başarıdan ötürü tüm öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.

Fatma Altınok