Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Taşpınar Belediye Başkanı’ndan TOKİ’ye Çıkartma: Konut İhtiyaçları Masaya Yatırıldı!

Aksaray Taşpınar Belediye Başkanı İsmail Yılmaz, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı ve Başkan Yardımcısını ziyaret etti.

Aksaray Taşpınar Belediye Başkanı

Aksaray Taşpınar Belediye Başkanı İsmail Yılmaz, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı ve Başkan Yardımcısını ziyaret etti.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen seçimlerde halkın oylarıyla Taşpınar Belediye Başkanı olarak seçilen ve görevine başlayan İsmail Yılmaz beldenin gelişim ve büyümesine katkı sunacak hizmetler için kolları sıvadı.

Taşpınar beldesinin ihtiyaç duyulan hizmetlerin yerine getirilmesi amacıyla çalışmalar gerçekleştirmeyi hedefleyen Belediye Başkanı Yılmaz, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı ve Başkan Yardımcısını ederek, kasabanın konut ihtiyacı üzerine görüşme yaptı.

Kurumlar arası işbirliğinin öne çıkarıldığı ziyarette Taşpınar beldesinde bulunan TOKİ konutlarına yönelik görüşme yapıldı.

Taşpınar Belediye Başkanı Yılmaz, ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında; “Göstermiş olduğu ilgiden ve misafirperverliğinden dolayı TOKİ Başkanımıza ve personeline teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” şeklinde ifadesine yer verdi.

Fatma Altınok