Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sıdıka, Ebrar ve Azra’ya Milli davet!

Türkiye Hentbol Federasyonu, U18 Milli Takımı’nın 15-23 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceği Milli takım kampı için aday kadroyu açıkladı.

Türkiye Hentbol Federasyonu, U18

22 kişilik bu aday kadroda, Aksaray Belediyespor altyapısında yetişen ve bu yıl Süper Lig’de forma giyen Sıdıka Öz, Azra Öztürk ve Ebrar Halime Kılıç da yer alıyor.

Ankara’da yapılacak olan kamp öncesinde, Sıdıka, Azra ve Ebrar, yine Ankara’da düzenlenecek olan Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda Aksaray Belediyespor formasıyla mücadele edecekler. Bu önemli turnuvada gösterecekleri performans, Milli takım kampındaki hazırlıkları için de önemli bir ölçüt olacak.
Aksaray Belediyespor Antrenörü Serkan Pala, oyuncularının milli takıma seçilmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Pala, “Milli takıma her yaş kategorisinde oyuncu vermekten dolayı çok mutluyuz. Aksaray Belediyespor olarak her yaş kategorisinde dereceye giren bir takıma sahibiz. Bu, emeğin ve çalışmanın sonucu olarak ortaya çıkan bir durum. Genç oyuncularımızın iyi bir kamp dönemi geçireceklerine inanıyorum.” dedi. *Hakan Hidayet Deniz

Aksarayspor, Karadeniz fırtınasına karşı
Sıradaki Haber Aksaray Ege’de kaybetti; Karadeniz’de kazanmak istiyor!