Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Vekaletle Kurban Seferberliği: Şimdi Bağış Yap, Binlerce Hayatı Değiştir!

Aksaray’da Vekaletle Kurban Organizasyonu Ulu Cami önünde ve Valilik meydanında hizmet veriyor.

Aksaray’da Vekaletle Kurban Organizasyonu

Aksaray İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklama ile Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, Vekaletle Kurban Organizasyonu Ulu Cami önünde ve Valilik meydanında devam edildiğini duyurdu.

16 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşecek olan kurban bayramı sebebiyle harekete geçen Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray’da vekaleten kurban organizasyonu için çalışma yürütüyor.

Kurbanlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak isteyenler için sunulan imkan çerçevesinde vatandaşlar, makbuz karşılığında bağışlarını yaparak kurban vekaletlerini verdikleri belirtildi.

İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada; “30 yılı aşkın süredir başta ülkemiz ve gönül coğrafyalarımız olmak üzere dünyanın farklı yerlerindeki insanlara kurban eti ulaştıran TDV gönüllüleri bu yıl da vatandaşlarımızın destekleri ile daha fazla sayıdaki insana kurban eti ulaştırmayı hedefliyor” denildi.

Vekalet vermek isteyenler ise, bankalar aracılığıyla 14 Haziran 2024, Stantlarda 15 Haziran 2024 Müftülüklerde ise 16 Haziran 2024 tasrihine kadar vekalet verebilecek. Ayrıca online bağış için bagis.tdv.org adresini ziyaret edebilme ya da  TDV BAĞIŞ mobil uygulamasından  bağış yapabilme imkanına sahip olabilecekler.

İl müftülüğü tarafından yapılan açıklama çevresinde 2024 yılı Vekaletle Kurban Organizasyonunda kurban bedeli ise Yurt İçi Kurban Bedeli 11.750 TL, Yurt Dışı Kurban Bedeli 4.750 TL olarak belirlendi.

Fatma Altınok