Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzelyurt İlçe Kaymakamı, Pazar yerine indi

Aksaray Güzelyurt İlçe Kaymakamı

Aksaray Güzelyurt İlçe Kaymakamı Muammer Yetiş, Selime beldesinde kurulan çarşamba pazarını ziyaret ederek, pazar esnafı ve vatandaşlarıyla bir araya geldi. Kaymakam Yetiş, vatandaşlara hayırlı işler dileyerek hal hatırlarını sordu ve sorunlarını dinledi.**

Güzelyurt İlçe Kaymakamı Muammer Yetiş, haftanın belirli günlerinde kurulan Selime Pazar Yerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Yetiş, onların talep, sorun ve isteklerini dinleyerek çözüm noktasında destek sözü verdi.

Hal Hatır Sorma Geleneği:

Kaymakam Yetiş, vatandaşlarla samimi bir şekilde hal hatır sorma geleneğini sürdürerek, onların günlük yaşantılarına dair bilgi alarak yakın ilgi gösterdi. Pazar esnafının da ilgisini çeken ziyarette, Kaymakam Yetiş, bölge halkının sorunlarını yerinde görmek ve çözüm noktasında çalışmalarını yönlendirmek amacıyla bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştiriyor.

Pazar esnafı ve vatandaşlar, Kaymakam Yetiş’in ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ettiler. Kaymakam Yetiş ise, vatandaşların her zaman yanında olacaklarını ve sorunlarına çözüm bulmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

Fatma Altınok