Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy’dan Kan Bağışına Destek

Kan bağışı kampanyasına destek

Kan bağışı kampanyasına destek veren AK Parti Aksaray Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon üyesi Hüseyin Altınsoy, tüm vatandaşları kan bağışı yapmaya davet ederek bu konuda herkesin duyarlı olması gerektiğinin altını çizdi.

Kurşunlu Camii önünde kurulan mobil kan bağış aracını ziyaret eden Milletvekili Altınsoy, görevli Kızılay personellerinden kan bağış sayıları ve Kızılay olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Sağlıklı olan her vatandaşı düzenli olarak kan bağışına davet eden Milletvekili Altınsoy kampanyaya destek veren vatandaşlara da ayrıca teşekkür etti.

Kan bağışının acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan Altınsoy, her kan bağışının bir hayat kurtarmaya vesile olacağına işaret etti.

Herkesin bir gün kana ihtiyacı olabileceğini belirten Altınsoy, “Kan, acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Tek kaynağı insan olan kan, bir gün bize veya bir yakınımıza lazım olabilir. Yapılan bu bağışlar birçok insanımızın hayatta kalmasını sağlıyor. Bir anlamda insan kendisi kan verirken, verdiği kanla da birçok kişinin hayata tutunmasına yardımcı oluyor. Herhangi bir çağrıya gerek olmaksızın hep ihtiyaç olabileceği bilinciyle sağlığı müsait olan tüm vatandaşlarımızı düzenli olarak kan bağışına davet ediyorum.” dedi.

Bülten