Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Motosikletten düştü; Ağır yaralandı!

Aksaray Fatih Mahallesi 4148.

Aksaray Fatih Mahallesi 4148. Sokak’ta meydana gelen motosiklet kazasında, 36 yaşındaki Suriye uyruklu Kerim E. yaralandı. Yaralı, olay yerine gelen ambulans ile Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Aksaray’ın Fatih Mahallesi 4148. Sokak’ta öğlen saatlerinde üzücü bir motosiklet kazası meydana geldi. Suriye uyruklu 36 yaşındaki Kerim E., kullandığı motosikletten düşerek yaralandı. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Kerim’i Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Kerim E.’ın hayati tehlikesi bulunmamakla birlikte, durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazanın sebebi henüz netlik kazanmazken, polis ekipleri olay yerinde detaylı incelemelerde bulunarak kazanın nasıl gerçekleştiğini belirlemek için çalışma başlattı.

Görgü tanıkları, Kerim Esat’ın motosikletle seyir halindeyken bir anda dengesini kaybedip yere düştüğünü ifade ettiler. Polis, tanıkların ifadelerine de başvurarak kazanın sebebini aydınlatmaya çalışıyor.

Fatma Altınok