Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da , Yaz Kur’an Kursları bilgilendirme programı yapıldı

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, Yaz Kur’an Kursları bilgilendirme programının açılışına katıldı.

Aksaray İl Müftülüğü tarafından Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda düzenlenen etkinlik Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Tilavetin ardından İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın  açılış konuşması ile devam etti.

Müftü Işıldar, Yaz Kur’an Kurslarının önemine değinerek çocuklar üzerindeki etkilerine yer verdi. Müftü Işıldar kurs öğreticilerinin bu konuda hassasiyetle yaklaşmaları gerektiğini ifade ederek dikkatli olunması gerektiğine vurgu yaptı.

Kuran kursu öğreticilerin yapabilecekleri en ufak olumlu ya da olumsuz bir davranışın çocuklar üzerindeki etkilerine yer vererek yapılan görevin büyük bir sorumluluğu da beraberinde getirdiğine dikkat çekti.

Müftü Işıldar’ın konuşmalarının ardından farklı konu başlıkları ile verilen eğitim semineri devam ederek katılımcılara Kuran kursu hakkında dikkat edilmesi gereken unsurlar detaylı bir şekilde aktarıldı.

Yapılan eğitim semineri kapsamında kuran kursuna gidecek çocukların eğitim süreçlerine öğreticilerin dikkatli ve özenli davranması gerektiğine dikkat çekiliyor.

Fatma Altınok