Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Filenin Sultanları’ndan dörtte dört

  Filenin Sultanları Milletler

 

Filenin Sultanları Milletler Ligi’nin ikinci haftası kapsamında Amerika’nın Teksas eyaletinde oynadığı dört maçın dördünü de kazanarak VNL’e etkili bir dönüş yaptı.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın adeta bir kez daha “biz de buradayız” dediği ikinci hafta kapsamında kıran kırana maçlar yaşandı. VNL’in ikinci haftası kapsamında dört maç oynayan Filenin Sultanları; Sırbistan, Güney Kore, Almanya ve ABD ile karşı karşıya geldi.

Oynadığı dört maçın dördünde de etkili ve üstün oyununu sahaya yansıtan Filenin Sultanları, bu kapsamda tüm rakiplerini yendi. Haftanın son maçını 2 Haziran Pazar günü ABD ile oynayan Filenin Sultanları, oldukça çekişmeli bir karşılaşmayı karar setine götürerek ABD’li oyuncuları 3-2’lik skorlar yendi.

VNL’in üçüncü haftası öncesinde oldukça iyi bir çıkış yakalayan Filenin Sultanları,yakaladığı bu çıkışı üçüncü hafta karşı karşıya geleceği rakiplerine yönelik de sergilemek istiyor. Elde edilen son skor ile dünya sıralamasındaki birincilik halen Türkiye tarafından korunurken, Filenin Sultanları Milletler Ligi’nde 18 puan ile altıncı sırada yer alıyor.

Ağustos Gerçe