Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Filenin Sultanlarından VNL Rekoru

  Geçtiğimiz yılın Milletler

 

Geçtiğimiz yılın Milletler Ligi Şampiyonu olarak 2024 ligine başlayan Filenin Sultanları, ligin ikinci haftası itibariyle üst üste iki rekor kırdı. Rekorun sahibi olan isimler ise Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt oldu.

Milletler Ligi’nin ikinci haftası kapsamında ilk maçını Almanya ile oynayan Filenin Sultanları, bu karşılaşma ile birlikte Milletler Ligi’nde üst üste iki rekor kırdı. Rekorlardan ilki 1117 sayıyla en skorer isim unvanına sahip olmayı başaran Ebrar Karakurt’un oldu.

Ebrar Kararkurt tüm zamanların en skorer ismi olma unvanına adını yazdırmayı başarırken, Kararkurt’un bu başarısı ülke genelinde büyük bir takdir ile karşılandı. Karşılamanın devam etmesiyle birlikte yeni bir skor ise Zehra Güneş’ten geldi.

Orta Oyuncu olarak görev alan Zehra Güneş, Milletler Ligi tarihinde ilk kez 200 blok sayısına ulaşan isim oldu. Bu iki önemli başarının da Türk sporculara ait olması dünya spor basınında da ses getirirken, Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş, Türkiye Voleybol Federasyonu ve takım arkadaşları tarafından tebrik edildi.

Ağustos Gerçe