Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da tavuk krizi: Pilavcı ve Midyeci birbirine girdi!

Aksaray Ebulfeyz Elçibey Caddesi’nde, midye ve pilav satan iki seyyar satıcı arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırmak için biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Gözaltına alınan iki esnafın ifadeleri alınmak üzere Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Aksaray Ebulfeyz Elçibey Caddesi'nde,

Olay, Aksaray Taşpazar Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Aksaray’ın en işlek caddesinde yan yana tezgah açan iki seyyar satıcı arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

 

25 yaşındaki pilav satıcısı M.F.Y.’den pilav alan 23 yaşındaki midyeci C.Ç., pilavın üzerindeki tavuğun az olduğunu belirterek daha fazla tavuk koymasını istedi. Bu talep üzerine iki esnaf arasında başlayan sözlü tartışma, kavgaya dönüştü.

Olay yerinde bulunan trafik polisleri duruma müdahale etmek isterken, esnafların polise de direnmesi üzerine takviye ekip çağrıldı. Bekçi ve asayiş ekipleri, midyeci ve pilavcıyı ayırmaya çalıştı. Polisin müdahale ve ısrarlı konuşmalarına rağmen, saldırı ve kavga devam etti. Bunun üzerine polis ekipleri biber gazı kullanarak kavgayı sonlandırdı.

Biber gazı etkisiyle gözleri yanan midyeci C.Ç., kendisine yardım etmeye çalışan polis memuruna bağırarak tepki gösterdi. Olay yerine çağrılan ambulans, midyeciye müdahale ederek gözlerinin yanmasını geçirdi. Ancak ambulanstan inen C.Ç., pilavcı tezgahına ve sandalyelerine tekme atarak zarar vermeye devam etti. Polislere direnen midyeci, sandalyeyi kırmasının ardından polis memurlarına “Tak kelepçeyi tak” diyerek kollarını uzattı.

Polis ekipleri, midyeci C.Ç.’yi ters kelepçeyle gözaltına aldı. Hem midyeci hem de pilavcı ifadeleri alınmak üzere Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Bu kavga, Aksaray’da günün en çok konuşulan olayı haline geldi ve iki esnafın arasında geçen bu tartışmanın ardındaki sebepler merak konusu oldu. Polis ekipleri, olayın detaylarını ve arka planını araştırmaya devam ediyor. Avni Kuru

 

Aksaray- Ortaköy ilçesi güzergahında Kümbet
Sıradaki Haber Aksaray’da otomobil ile kamyonet çarpıştı; 3 yaralı!