Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müftü Işıldar, üniversiteli gençlerle buluştu

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, “Her Ay Bir Konu Bir Konuk” Projesi çerçevesinde Aksaray Üniversitesi öğrencileri ile buluştu.

İl müftülüğü tarafından başlatılan “Her Ay Bir Konu Bir Konuk” Projesi kapsamında düzenli olarak genç ve çocuklarla bir araya gelen İl Müftüsü Işıldar toplumda manevi ve milli değerlerin önemini hatırlatarak toplumda faydalı davranışların getirileri ve İslam dini açısından boyutunu ele alıyor.

Bu kapsamda Aksaray Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelen Müftü Işıldar, İstanbul’un fethinin sene-i devriyesi çerçevesinde gençlerle sohbet etti.

Hamid-i Veli Erkek Öğrenci yurdunun mescidinde gerçekleşen programda, yurtta kalan öğrenciler de katılım sağladı. Yatsı namazının ardından başlayan programda Müftü Işıldar öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet tarafından 1453 yılında İstanbul’u fethetmesinin yıl dönümünde üniversiteli gençlerle bu konu üzerinde duran Müftü Işıldar Fatih Sultan Mehmet’in gençlere sağlayacağı üstün bir rol model olmasına değindi.

Fatma Altınok