Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Milli Eğitim Müdürü İlçe Milli  Eğitim Müdürleri ile toplantı yaptı

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan Ortaköy ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Alpaslan ilk olarak , Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe’yi makamında ziyaret etti. Burada Kaymakam Karatepe ile ilçedeki eğitim faaliyetleri üzerine görüşme yaptı. ardından İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek burada bir dizi incelemelerde bulundu.

İlçelerin ilçe milli eğitim müdürlerinin katıldığı toplantıya Ortaköy Öğretmenevi ev sahipliği yaptı.

Toplantının ana konusu, 2023-2024 eğitim öğretim yılının genel değerlendirmesi ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Öğretim Programı ve Yeni Müfredatın tanıtılması ile yaygınlaştırılması amacıyla  yapılacak olan  faaliyetler oldu.

Ayrıca DYK ile ilgili çalışmaların değerlendirilerek, projeler ve sosyal etkinlikler, Açık Lise ve MESEM ile ilgili çalışmalar, norm kadro güncellemeleri, okul bazlı projeler ve kitap okuma faaliyetleri gibi  konular masaya yatırıldı.

Toplantıda ayrıca işyeri sağlığı ve güvenliği konuları, okul ve kurumlarda tadilat ve tamir işleri ve  İlçe LGS akademik başarı ekiplerinin kurulması kapsamında görüşme yapıldı.

Toplantının ardından il milli eğitim müdürü Ortaköy İlçesinde bulunan Ahmet Bektik Muhammet Mevlüt Sevim İmam Hatip Ortaokulu’nu ve Şehit Tevfik Sarısoy Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmenlerle görüştü. Okul sorumlularından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fatma Altınok