Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’den seçim öncesi büyük çıkış: Güzelyurt için hedefler büyük!

Güzelyurt’un daha güzel bir yurt olması için çaba sarf edeceğiz!

Güzelyurt’un daha güzel bir

İYİ PARTİ GÜZELYURT’TA HALKLA BULUŞTU:
Güzelyurt’un daha güzel bir yurt olması için çaba sarf edeceğiz!
1989 yılında Aksaray’ın il olmasında büyük emekleri olan Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye Eski Bakanı ve İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar ve İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, Aksaray Milletvekili Turan Yaldır ve İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen ile birlikte Güzelyurt ilçesine giderek Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde Güzelyurt halkı ile buluşarak İYİ Parti Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Hazim Turan’a destek verdi.
Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye Eski Bakanı ve İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, Güzelyurt ziyareti sırasında yaptığı açıklamasında, “Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için bugün hayırlı olsun ziyareti yaptık. Ben gördüğüm manzara karşısında böyle ifade ediyorum. Hazim Bey Pazar günü belediye başkanlığı gibi zor ve çok çalışma gerektiren görevi değerli hemşehrilerinin desteğiyle alacaktır. Bugün buradaki esnafımızı ziyaret etme fırsatı elde ettik. Daha önce de gelmiştik. Aksaray’ın il, Güzelyurt’un da ilçe olması konusunda desteklerimiz olmuştu. Bugün değerli Milletvekilimiz Nimet hanımla geldik. Burada geniş bir temaslarda bulunma imkânı elde ettik.” dedi.
TURİZMDE İNANILMAZ BİR POTANSİYEL VAR
Kayalar sözlerinin devamında, “Aksaray bölgesi en eski yerleşim yerlerinden biri. Turizmde inanılmaz bir potansiyel var ama hiçbir şekilde gün yüzüne çıkarılması konusunda burada ki eserlerin turistlerin gelebilecekleri şekle getirilmemiş olmamasından dolayı olduğu gibi duruyor. Aksaray’da sanayi tesislerimiz, tarım var. Ancak Güzelyurt ilçemizde tarımda da ilerlemenin olmadığını görüyoruz. Pazar gün ilçe için çok önemli bir belediye seçimi yapılacak. 1 oyla iptal edilip yeniden yapılması dolayısıyla il genelinde çok önemli bir hale gelmiştir. Bu seçimler, ilçenin sesini duyurabilmesi, isteklerin, problemlerin yerine getirilebilmesi için fevkalade bir imkân getirmiş oluyor. Daha önce kazandığı gibi milli irade ile sandıktan Hazim Bey belediye başkanı olarak seçilmesi gündeme gelirse, tekrar kazanabilirsek biz burada ve Ankara’da çalışmalar yaparak Aksaraylılarla birlikte yaşayan Turan Bey’le, belediye başkanımızla ve tüm grubumuzla birlikte buradaki ğotansiyelin gün yüzüne çıkarılması ve Güzelyurt’un daha güzel bir yurt olması için çaba sarf edeceğiz. Bugün çok güzel temaslarımız oldu. İnanıyorum ki Pazar günü herkes için hayırlı olan bir netice çıkacaktır ve sonrasında Hazim Beyi tekrar tebrik etmeye geleceğiz.” dedi.
GÜZELYURT’UMUZU VE GÜZEL İNSANLARINI TÜM TÜRKİYE TANIDI
İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir açıklamasında, “Biz yaratandan gücümüzü aldık. Bu seçimi bir kez kazandık. Haksızlığa uğradık. Kaybettik diye düşündüler ama kaybetmedik. Daha iyi çalışmaya başladık. Güzelyurt’umuzu ve güzel insanlarını böylece tüm Türkiye tanıdı. Güzel memleketimizi tanıtma fırsatımız oldu. Pazar gün tekrar alacağız. Bugün aslında çalışmaya değil, başkanımıza hayırlı olsuna geldik. İki tane Turan’ın arasındayız çok kıymetli bir isim Turan. Güzelyurt’un ve güzel insanlarının güzel hizmetlere ihtiyacı olduğunu biliyoruz ve bunu yerine getireceğiz.” dedi.
Ziyarete ev sahipliği yapan isimlerden biri olan İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, “Güzelyurt bizim için çok önemli ilçelerimizden birisidir. Biz elimizden gelen tüm çalışmaları zamanında yapıyoruz.” ifadelerini kullandı. İYİ Parti heyeti esnaf ve vatandaşlarla uzun süre sohbet ederek Pazar günü yapılacak seçimler için Hazim Turan’a destek istedi.

Fatma ALTINOK

Aksaray’da 6 kişinin hayatını kaybettiği
Sıradaki Haber 6 canın bedeli: Aksaray’da kazaya neden olan şoför tutuklandı!