Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müftü Işıldar 4-6 Yaş Kur’an Kurslarının Mezuniyet Törenlerinde

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, şehir içerisinde faaliyet gösteren Kur’an Kurslarında düzenlene mezuniyet törenine katıldı. Müftü Işıldar Mehmet Zahid Kotku 4-6 Yaş Kur’an Kursunun ve Hz. Hatice 4-6 Yaş Kur’an Kursu mezuniyet etkinliğine katılım sağladı.
Bu kapsamda Müftü Işıldar, Mehmet Zahid Kotku 4-6 Yaş Kur’an Kursunun mezuniyet etkinliğine kaldı.
Müftü Işıldar etkinlikte, 4-6 yaş Kur’an Kurslarının manevi ve mili değerlere sahip çıkılması amacıyla küçük yaşta çocukların yetiştirilmesinde büyük bir önem arz ettiğini ifade etti. Çocukların en iyi şekilde yetiştirilmesinde anne ve babaların bu denli faaliyetlerde bulunmalarını takdir etti.
Müftü Işıldar konuşmasının ardından öğrencilerin gösterilerini ve okudukları şiirleri dinledi. Duygu dolu anların yaşandığı mezuniyet töreninde Müftü Işıldar aileleri tebrik etti.
Daha sonra Müftü Işıldar Merkez Kız İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda gerçekleşen Hz. Hatice 4-6 Yaş Kur’an Kursu mezuniyet etkinliğine iştirak etti.
İl Müftüsü törende yaptığı konuşmasında; “Çocuk yetiştirmede anne babaya büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumluluk çocuğa güzel bir isim koymakla başlar ve dini değerlerle terbiye etmekle devam eder. Bu noktada 4-6 yaş Kur’an Kursları çok kıymetli bir hizmet yürütmektedir. Bizlere emanet ettiğiniz çocuklarınıza burada emanet bilinci ile sahip çıkılmaktadır. Bugün çocuklarınızın mezuniyetlerini gördüğünüz gibi Allah daha nice mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin” dedi.
Mezuniyet töreni, 4-6 yaş gurubu çocukların gösterileri ile devam ederek şiir, sure ve dua okumaları ardından sonlandı.

Fatma Altınok