Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da ‘Krize Müdahale ve Duygu Regülasyonu’ konulu eğitim

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personellerine  ‘Krize Müdahale ve Duygu Regülasyonu’ konulu eğitim düzenlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personellerinin kişisel gelişimlerine imkan sunacak eğitimler düzenlenmeye devam ediyor. İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde faaliyet gösteren personellere Uzman Klinik Psikolog Bahar Meral Şahin tarafından eğitim verildi.

Eğitimde, çocukların yaşadığı kriz durumlarında nasıl müdahale edileceği ve duygularını nasıl düzenleyebilecekleri konuları ele alındı. Uzman Psikolog Bahar Meral Şahin’in uzman bakış açısıyla sunulan eğitim, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi personeli, bu tür eğitimlerin çocukların sağlıklı gelişimi ve ihtiyaçlarına daha etkin yanıt verebilmek adına son derece önemli olduğunu belirttiler. Eğitim sonunda katılımcılar, kriz durumlarında etkili müdahale stratejileri geliştirmenin yanı sıra duygularını daha sağlıklı bir şekilde yönetme becerilerini artırmış oldular.

Fatma Altınok