Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Filenin Sultanları, Sırbistan ile karşı karşıya

Türkiye A Milli Kadın

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’nin ikinci haftası kapsamında yer alan ikinci maçını ligin en iddialı takımlarından birisi olan Sırbistan ile oynayacak. Filenin Sultanları için bugün maç günü heyecanı yaşanıyor.

Tüm Türkiye’nin nefeslerini tutarak takip ettiği Milletler Ligi karşılaşmaları, ligin son şampiyonu olan Türkiye’nin katılımıyla devam ediyor. 2022-2023 sezonunda nefes kesen performanslara ve maçlara imza atan Filenin Sultanları, Milletler Ligi’nin istediği kadar etkili başlayamamış olsa da kazanma serisini devam ettirmek istiyor.

Milletler Ligi kapsamında 5 maça çıkan Filenin Sultanları, bu maçlardan 3 tanesinden galip ayrıldı. Türkiye’deki voleybol severler tarafından tam destek alan Filenin Sultanları, bugün VNL kapsamında Sırbistan ise karşı karşıya gelecek.

Sırbistan Milli Takımında yer alan ve Türkiye’de de oynayan isimlerinde birisi olan Boskovic’in, maçın yıldız isimlerinden birisi olması bekleniyor. Türkiye ve Sırbistan arasında oynanacak olan karşılaşma bugün saat 03.30 itibariyle başlayacak. Türkiye’de gece vakitlerine gelen bu önemli karşılaşmayı takip edemeyecek olan spor seveler, sabah uyandıklarında güzel sonuçlar görme umudu barındırıyor.

Ağustos Gerçe