Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti İl Başkanı Aktürk Esnaflarla Bir Araya Geldi

Zamana meydan okuyan meslekleri

Zamana meydan okuyan meslekleri icra eden esnaflarla bir araya gelen AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, esnafın büyük ilgisiyle karşılaştı.

Hiçbir zaman esnaf ve vatandaşlarla gönül bağını koparmayan İl Başkanı Hamza Aktürk, mesleğin son temsilcileri olan arzuhalciler, kalaycı, ayakkabı tamirci esnafı tarafından sıcak bir ortamda karşılandı.

Başkan Aktürk’ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf, “Gelip halimizi hatırımızı sormanız bile bizleri memnun etti” dediler.

Esnaf ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de süreceğini belirten Başkan Aktürk; “Bizler, toplumu ayrıştıran değil birleştiren bir anlayışın yereldeki temsilcileri olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da inşallah toplumun bütün katmanları içerisinde var olacağız. Halkın içine karışmayan ve tabanın sesine kulak vermeyen siyasetçiler toplumda hiçbir karşılığı olmaz. Tabii insanın olduğu yerde sorun da hizmet de bitmez. Biz de bu doğrultuda hareket ederek, fırsat buldukça esnaflarımızı, meslek odalarımızı ve sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ediyor, sorunlarını dinliyor, sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yine vatandaşlarımızla partimizde veya çeşitli ortamlarda bir araya gelerek her kesime elimizden geldiğince yetişmeye, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hep söylediğimiz gibi hiçbir zaman seçimden seçime vatandaşını hatırlayanlardan olmadık. Bizler AK Parti Aksaray teşkilatı olarak dün olduğu gibi bugünde, yarında Milletvekillerimizle, tüm teşkilatımızla birlikte sahadayız. AK Parti olarak bir seçimin ardından yarın yeni bir seçime girecekmiş gibi hazır bir teşkilatız. Hiçbir zaman sadece seçim için sokaklardasınız denilenlerden olmadık, olmayacağız. Her zaman dediğimiz gibi durmak yok, yola devam.”

Bülten