Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dikkat! Başkan Dinçer Uyardı; Yağmur nöbeti!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, meteorolojik verilere dayanarak ilimizde beklenen kuvvetli yağışlar hakkında uyarılarda bulundu. Saatler ilerledikçe şehri etkisi altına alması beklenen yağışların, beraberinde su baskınları, ulaşımda aksamalar, sel ve taşkınlar gibi olumsuzlukları tetikleyebileceğini belirtti.

Aksaray Belediye Başkanı Evren

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, bugün yaptığı açıklamada, ilimizi etkisi altına alacak olan kuvvetli yağışlar konusunda halkı uyardı. Meteorolojik verilere dayanarak yapılan uyarılar neticesinde, vatandaşların su baskınları, ulaşım aksamaları, sel ve taşkınlar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, olası acil durumlar için belediyenin 7/24 hizmet veren çağrı merkezi ve acil müdahale ekiplerinin hazır olduğunu belirtti. Yağışın etkili olduğu süre boyunca ihtiyaç duyulması halinde, 444 55 68 numaralı çağrı merkezi ve 0552 888 68 68 numaralı hattan yardım talep edilebileceğini hatırlattı.

Dinçer, halkın güvenliği için gerekli tüm önlemlerin alındığını ve ekiplerin yağmur nöbetinde olduğunu vurguladı. Avni Kuru