Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bahçeli’den tam destek: Sağlık ve Güzelyurt’ta seçim rüzgarı!

2 Haziran’da sandıklar yeniden kuruluyor: Sağlık ve Güzelyurt’ta büyük mücadele!

2 Haziran’da sandıklar yeniden

MHP’nin adayları bahçeli’nin duasını aldılar

MHP’nin adayları iddialı: 2 Haziran’da Sağlık ve Güzelyurt’ta seçimler yeniden

31 Mart’ta yapılan mahalli idareler yerel seçimlerinde, Sağlık beldesinde MHP adayı Abdullah Tosun bir oy farkla seçimleri kazanmıştı. Ancak itirazlar üzerine Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçimlerin 2 Haziran Pazar günü yeniden yapılmasına karar verdi. Aynı şekilde, Güzelyurt ilçesinde de AK Parti ve İYİ Parti adayları arasındaki bir oy farkı ve kısıtlı seçmenlerin oy kullanması nedeniyle seçimler 2 Haziran’da tekrarlanacak.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) adayları bu seçimlere oldukça iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Güzelyurt ilçesinde Sadullah Er, Sağlık beldesinde ise Abdullah Tosun, 2 Haziran’da yapılacak olan seçimleri kazanmayı hedefliyor.

Bahçeli’den adaylara destek

MHP Aksaray milletvekili Ramazan Kaşlı ile birlikte, Güzelyurt ilçesi adayı Sadullah Er ve Sağlık beldesi adayı Abdullah Tosun, seçimler öncesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Bahçeli, adaylara desteklerini ileterek seçim süreci boyunca gereken desteğin verildiğini ifade etti.

MHP Aksaray milletvekili Ramazan Kaşlı, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin bu süreçte kıymetli talimatları ile MHP TBMM Grubumuzdan çok sayıda Milletvekili, MYK ve MDK üyemizi Aksarayımıza görevlendirerek verdiği önem için teşekkür ettik. Allah başımızdan eksik etmesin.” dedi.
Seçim Süreci ve Hazırlıklar

Hem Sağlık beldesinde hem de Güzelyurt ilçesinde MHP’nin adayları seçimlere oldukça iddialı hazırlanıyor. Parti yetkilileri ve destekçileri, yoğun bir kampanya süreci yürüterek 2 Haziran’daki seçimleri kazanmayı amaçlıyor. Özellikle Güzelyurt ilçesi ve Sağlık beldesi, seçim günü büyük bir heyecana sahne olacak.

Seçimlerin yenilenmesi kararı, her iki bölgedeki seçmenlerin yeniden sandığa gitmesini gerektirecek. MHP, adaylarının kazanması için yoğun bir çalışma sergilerken, diğer partiler de seçim sürecinde aktif rol alacak.

Hakan Hidayet Deniz

Aksaray Ortaköy ilçesinde yapılan “Toplum
Sıradaki Haber TYP kapsamında Ortaköy’de 10 kişilik işçi alımı sonuçları belli oldu; İşte o isimler