Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sporcu Gençlerden Anlamlı Hareket: Sokak Hayvanlarına Umut Nefesi!

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içiresinde devam eden sokak hayvanlarına yönelik yemlik ve su kabı doldurma faaliyetlerine Aksaray Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri katıldı.

Sokak hayvanlarının zorlu yaşam şartları altında kalmalarından ötürü Aksaray Belediyesi sokak ve parklara yemlik ve su kapları bırakarak düzenli olarak sokak hayvanlarına mama ve su veriyor.

Aksaray Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerinin de eşlik ettiği etkinlikte parklara bulunan kaplar dolduruldu. Aksaraylı vatandaşların içini ısıtan görüntüler kameralara yansıdı.

Üniversiteli gençlerin sokak hayvanlarına karşı duyarlı davranması topluma örnek olacak nitelik taşıyor. Soksak hayvanlarının korunması ve zorlu sokak yaşantısına karşı mücadelede mama ve su bırakılmasına üniversite gençlerde ortak oldu.

Toplumsal duyarlılığın öne çıkarıldığı etkinlikte Aksaray Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri sokakta kalan hayvanlara sahip çıkarak can dostların yanında oldu.

Fatma Altınok