Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Yeşilova Belediyesi’nde!

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı

Ziyaret sırasında İYİ Parti milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen ve Merkez ilçe başkanı Osman Yılmaz da hazır bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Yeşilova Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Adnan Bayraktar’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette İYİ Parti milletvekili Turan Yaldır da yer aldı. Yeşilova Belediyesi’nde gerçekleşen buluşmada, yeni dönem projeleri ve belediyenin öncelikleri konuşuldu.

Ziyaret sırasında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, “Yeşilova gibi güzel bir beldenin, başarılı bir yönetici olan Adnan Bayraktar’a emanet edilmesi, hepimiz için büyük bir şanstır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor ve ilçenin kalkınması için her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum,” dedi.

Milletvekili Turan Yaldır ise yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu Beyefendi ile birlikte Yeşilova Belediye Başkanımız Adnan Bayraktar’ı makamında ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Memleketim Yeşilova Adnan Başkanımıza emanet. Kendisine güvenimiz tam,” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Adnan Bayraktar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Genel Başkanımızın ve milletvekilimizin desteği bizim için çok kıymetli. Yeşilova’yı daha ileriye taşımak adına var gücümüzle çalışacağız,” şeklinde konuştu.

Ziyaret, Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktarın hediye taktimi ve karşılıklı iyi niyet dileklerinin ardından sona erdi. Fatma Altınok