Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Güzelyurt Belediye Başkan Adayı “Kazanacağımızdan hiç şüphem yok!”

02 Haziran’da yerel seçimlerin

02 Haziran’da yerel seçimlerin tekrarlanacağı Güzelyurt ilçesinde seçim çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Seçim süreci ile ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Ünal Demircioğlu, 3 Haziran’da görevi yeniden devralacaklarını söyleyerek, “Kazanacağımızdan hiç şüphem yok!” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Güzelyurt ilçesinde AK Parti yetkilileri, “kısıtlı seçmenlerin” oy kullandığı gerekçesiyle seçim sonuçlarına itiraz etmişti. İncelemenin ardından itirazı kabul eden İlçe Seçim Kurulu, seçimin yenilenmesine karar vermişti. Güzelyurt ilçesinde seçimlerin 2 Haziran’da tekrarlanacağının açıklanmasının ardından ilçede seçim çalışmaları hız kazandı. Seçim çalışmaları kapsamında sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek Güzelyurt için projelerini anlatmaya devam eden AK Parti Adayı Ünal Demircioğlu seçim çalışmalarına ilişkin olarak yaptığı açıklamasında, “İlçemizde her şey çok güzel. Seçimin tekrarlanması nadir olan bir olay ve ilçemizde ilk defa yaşadığımız bir durum. Yaklaşık olarak Kasım- Aralık ayından beri bir seçim sürecindeyiz. Yoruyor ama ilçemizde gayet güzel her şey yolunda. İnşallah 3 Haziran’da görevi tekrar devralacağız. İlçemiz şu an tekrar seçim havasında. Sürecin uzaması herkeste bir yorgunluk oluşturdu. 6 ay seçim sürecinde gitmek kolay değil.” dedi. Seçim sonuçları ile ilgili de iddialı konuşan Ünal Demircioğlu, “Bizim seçimleri kazanacağımızdan hiç şüphemiz yok.” dedi.

31 Mart tarihinde yapılan seçimlerde İYİ Parti Adayı Hazim Turan 549 oy, AK Parti Adayı Ünal Demiroğlu 548 oy, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adayı Sadullah Er 537 oy almıştı.

Fatma Altınok