Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray adliyesi piknikte buluştu

Aksaray’da adli çalışanları eğlenceli

Aksaray’da adli çalışanları eğlenceli piknik etkinliğinde buluştu. Yoğun çalışma temposundan uzak tutmak,  sosyalleşmek ve dayanışmanın sağlanması amacıyla Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı önderliğinde piknik etkinliği organize edildi.

Aksaray Adliyesi Gülağaç Bakı Gölü’nde keyifli piknik etkinliği ile bir araya geldi. Yaklaşık 30 kişinin katılım sağladığı piknik etkinliğe, hakimler, cumhuriyet savcıları, yazı işleri müdürleri, katipler, mübaşirler, memurlar, personeller ve aileleri katıldı.

Bakı gölünde kahvaltı organizasyonu ile başlayan etkinlikte katılımcılar yaklaşık 4 kilometrelik doğa yürüyüşü yaptı. Yürüyüşün ardından çeşitli aktivelerde bulunularak doyasıya eğlendiler. Aksaray adliyesine yönelik düzenlenen etkinlikte dayanışma, birlik ve berberliğin sağlanması amaçlandı.

Piknik etkinliği ile adli çalışanları arasında beraberlik ve güçlü iletişim öne çıkarıldı. Pikniğe katılan sağlayan  adli çalışan ve aileleri etkinlikten duyduğu memnuniyet dile getirerek bu tarz etkinliklerin tekrar edilmesini ve çeşitlendirilmesini belirttiler.

Piknik organizasyonun gerçekleşmesinde büyük katkılar sunan Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Gökhan Oflaz, İdare Mahkemesi Başkanı Yakup Camgöz’e katılımcılar teşekkürlerini sundu.

Fatma Altınok