Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’de seçim heyecanı, AK Parti heyeti Güzelyurt’ta

Aksaray ilini ziyaret eden

Aksaray ilini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya, Güzelyurt İlçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
31 Mart seçimlerinde Aksaray’ın Güzelyurt İlçesinde kesin sonuca ulaşılamamasının ardından 02 Haziran 2024 tarihinde yenilen Güzelyurt halkı seçime gidecek. Seçimlere destek vermek için Aksaray’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Müzehher Belma Erdoğan, bir dizi incelemelerde bulundu.
Güzelyurt halkı tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Genel Başkan Yardımcı Ziya ve AK Parti Aksaray heyeti, seçimlere belediye başkan adayı Ünal Değirmencioğlu’na destek talep etti. AK Belediyecilik anlayışıyla seçimlerin ardından tüm hızıyla çalışmalar kollarını sıvayacaklarını dile getiren Ziya, ilçenin gelişmesine olanak tanıyacak çalışmaların Belediye Başkan adayı Değirmencioğlu ile sağlanacağını ifade etti.
Güzelyurt İlçesi esnaflar ile bir araya gele Ak Parti heyeti, esnaflara bol kazançlar dileyerek istek ve taleplerini dinledi.
Güzelyurt İlçesinde büyük bir heyecan ve coşku ile hizmet verileceğini ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Ziya, 02 Haziran Pazar günü yapılacak seçimlerde vatandaşlardan destek istedi.
Genel Başkan Yardımcısı Ziya’ya ziyaret esnasında, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Müzehher Belma Erdoğan, İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ünal Demircioğlu ve parti mensupları eşlik etti.

Fatma Altınok