Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlık Sen Aksaray’da tarihi üye sayısı rekoru

Sağlık Sen Aksaray Şube

Sağlık Sen Aksaray Şube 2024 yılı içerisinde üye sayılarını açıkladı. 2024 yılı içerisinde üye olan kişi sayısı rekor kırarak büyük başarı elde etti.

Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya, yaptığı açıklamasında Aksaray’da 2024 yılı üye sayım tutanaklarını açıkladı. Şube Başkanı Kaya, 2024 yılında 1867 kişinin üye olduğunu belirterek tarihi rekor kırıldığı vurguladı.

Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Kaya, yaptığı  açıklamasında, “Samimiyet ve gayretle mücadele ederek, Gece Gündüz demeden inandığı değerlere ve davasına sonuna kadar sahip çıkan, Doğrunun yanında, Yanlışın karşısında Elif gibi dimdik duran ve duracak olan  teşkilatımızın neferlerine, birbirinden kıymetli Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanı  üyelerimize Şahsım, Yönetim kurulum ve Genel Merkezim adına şükranlarımı sunuyor, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaya, Yönetim Kurulu üyelerine, Sendika işyeri temsilcilerine, ilçe temsilcilerine, Kadın kollarına, Gençlik kollarına, Sağlık-Sen gönüllülerine teşekkürlerini iletti.

Fatma Altınok